Aradul, inima gastronomică a Europei!
Pentru 2 zile, Aradul a fost Capitala Gastronomică a Europei
Ţări participante: România, Islanda, Grecia, Rusia, Israel, Italia, Ungaria, Macedonia, Germania, Arabia Saudită, Serbia, Polonia, Franţa, Suedia
Ziua 1, sâmbătă 30 iunie 2012
Competiţia de preparate culinare reci
|
...ultimele pregătiri tehice alături de Alpar (şeful sonorizării, al scenei şi reflectoarelor, al camerelor de filmat şi al microfoanelor).... |
|
Deschiderea oficială a competiţiei (de la stânga spre dreapta): Uros Urosevic (Serbia), Spiros Dimitriou (Cipru), Thomas A. Gugler (Arabia Saudită), Ruven Harel (Israel), Gissur Gudmundsson (Islanda - Preşedintele WACS), Christos (Grecia), Iulia Drăguţ (ACEEA - România), Joanna Ochniak (Polonia), Nicolae Ioţcu (Preşedintele Consiliului Judeţean Arad), Iana Rhznnikova (Russia), Ragnar Fridiksson (Franţa), Dragan Unic (Suedia) şi eu |
|
Chef Spiros Dimitriou şi Joanna Ochniak în acţiune.... |
|
Publicul încins la 40 de grade... |
|
Echipa Marvic din Cluj, surpriza mare a evenimentului oferită de Ciprian Tătaru şi Adrian Neag! Un meniu simplu şi elegant, echilibrat şi bine proproţionatz...rezultatul a fost simplu: Medalie de Aur! |
|
Chef Moshe Alkobi din Israel explicând detaliile preparatelor în faţa juriului...Ragnar, Dragan şi Christos uşor îndoiţi de poveştile lui... |
|
Chef Spiros Dimitriou la standul echipei timişorene discutând cu Remus Tomici şi Mărioara Vîrtop |
|
Echipa de evaluare a somelierilor: Cornelia Toma, Cristian Grigore şi Cătălin Băluţă |
|
Chef Joanna Ochniak şi una dintre echipele Macedoniei |
|
Chef Roman Rabinov, Chef Moshe Alkobi (echipa numărul 1 din Israel) şi subsemnatul...referitor la backgroud-ul meu, poza nu a fost regizată |
|
Preşedintele Gissur Gudmnundsson şi Iulia Drăguţ la standul echipei Taverna Pecicană |
|
Discursul Preşedintelui Gissur Gudmundsson (Iulia era pe rol de traducător) |
Radu Zarnescu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu