a prins din nou viaţă!!!
Restaurantul este decorat cu o mare colecţie de obiecte tradiţionale româneşti |
Coaste de porc întregi preparate în cuptor - un deliciu! 500 de grame porţia! |
Salonul mare |
Ciolan de porc cu os pregătit la tavă în cuptor - specialitate ardelenească! |
Cuptorul arhaic al restaurantului |
Băieţii care gătesc câte 150 de pizza în fiecare seară din weekend (Pizza pe vatră!) |
Chef Zoltan la ceaunul cu gulaş unguresc |
Pâinea casei - ideal de mâncat cu pastă de jumări, sare şi usturoi |
Ciolan cu os pregătit cu rozmarin, pătrunjel, mărar şi boia dulce |
Lansarea noului meniu! O parte din preparatele gătite pentru musafiri |
Tartă cu pere a la "Rista de Bucate" |
Şniţel Vienez (cu carne de vită) cu pireu bavarez de cartofi şi morcovi la cuptor |
Una dintre specialităţile casei! Purcel de 12 kg gătit întreg la cuptor cu legume, verdeţuri, usturoi şi unt ! Ideal pentru o masă de 20 de persoane (cam 400 g de carne fragedă pentru o porţie) |
Muşchiuleţ de porc la cuptor cu pireu bavarez |
Jumări tradiţionale din Ardeal! |
"Meniul Gurmandului", varianta pentru 2 persoane |
"Pături" la cuptorul arhaic - mămăligă, brânză de burduf şi jumări |
Pregătirile pentru o seară cu lăutari |
Bufet cald în fiecare weekend - coaste de porc, ciolan dezosat sau cu os, ceafă de porc marinată, cartofi ţărăneşti cu morcovi şi usturoi la cuptor, salată de varză cu mărar, sosuri, pireuri...etc |
Tartă cu fructe a la "Rista de Bucate" |
Musafiri pregătiţi de concert! |
Din nou tarte! |
Muzeul Moara cu Noroc - obiecte şi materiale ţărăneşti din zona Aradului |