a prins din nou viaţă!!!
![]() |
| Restaurantul este decorat cu o mare colecţie de obiecte tradiţionale româneşti |
![]() |
| Coaste de porc întregi preparate în cuptor - un deliciu! 500 de grame porţia! |
![]() |
| Salonul mare |
![]() |
| Ciolan de porc cu os pregătit la tavă în cuptor - specialitate ardelenească! |
![]() |
| Cuptorul arhaic al restaurantului |
![]() |
| Băieţii care gătesc câte 150 de pizza în fiecare seară din weekend (Pizza pe vatră!) |
![]() |
| Chef Zoltan la ceaunul cu gulaş unguresc |
![]() |
| Pâinea casei - ideal de mâncat cu pastă de jumări, sare şi usturoi |
![]() |
| Ciolan cu os pregătit cu rozmarin, pătrunjel, mărar şi boia dulce |
![]() |
| Lansarea noului meniu! O parte din preparatele gătite pentru musafiri |
![]() |
| Tartă cu pere a la "Rista de Bucate" |
![]() |
| Şniţel Vienez (cu carne de vită) cu pireu bavarez de cartofi şi morcovi la cuptor |
![]() |
| Una dintre specialităţile casei! Purcel de 12 kg gătit întreg la cuptor cu legume, verdeţuri, usturoi şi unt ! Ideal pentru o masă de 20 de persoane (cam 400 g de carne fragedă pentru o porţie) |
![]() |
| Muşchiuleţ de porc la cuptor cu pireu bavarez |
![]() |
| Jumări tradiţionale din Ardeal! |
![]() |
| "Meniul Gurmandului", varianta pentru 2 persoane |
![]() |
| "Pături" la cuptorul arhaic - mămăligă, brânză de burduf şi jumări |
![]() |
| Pregătirile pentru o seară cu lăutari |
![]() |
| Bufet cald în fiecare weekend - coaste de porc, ciolan dezosat sau cu os, ceafă de porc marinată, cartofi ţărăneşti cu morcovi şi usturoi la cuptor, salată de varză cu mărar, sosuri, pireuri...etc |
![]() |
| Tartă cu fructe a la "Rista de Bucate" |
![]() |
| Musafiri pregătiţi de concert! |
![]() |
| Din nou tarte! |
![]() |
| Muzeul Moara cu Noroc - obiecte şi materiale ţărăneşti din zona Aradului |

























