Radu Zarnescu

GASTRONOMIE, TURISM, EVENIMENTE

Pagini

  • Pagina de pornire
  • Euro-Toques România
  • Japonia G20
  • A.C.E.E.A. Istoric
  • A.C.E.E.A.
  • Statiunea Eilat
  • Serban Ionescu
  • Chile 2010
  • Restaurantul Natiunilor
  • Africa de Sud 2011
  • Uzbekistan
  • Dr. Billy Gallagher
  • YouTube

Masters Of Flames - Polus 2012

Masters of Flames Powered by Zahar Margaritar
Polus Center's Culinary Cup 2012
International Open Air Cooking Championship













Radu Zarnescu
pe septembrie 11, 2012 Un comentariu:
Trimiteți prin e-mail Postați pe blog!Trimiteți pe XDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest
Etichete: Masters Of Flames - Polus 2012
Postări mai noi Postări mai vechi Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postări (Atom)

Euro-Toques România

Euro-Toques România

Locu 3 mondial câștigat în Japonia în cadrul World King Chefs Cooking

Locu 3 mondial câștigat în Japonia în cadrul World King Chefs Cooking

Despre Euro-Toques România...

Euro-Toques România face parte din Euro-Toques International (Comunitatea Europeana a Bucatarilor). Euro-Toques este o organizație profesională internațională, ea reprezintă elita Maeștrilor Bucătari din Europa și a proprietarilor de restaurante care respectă regimul de alimentație sănătoasă!

European Summit - Sibiu 2019. Summit of Flavours - SRGE 2019, Euro-Toques România, ACEEA, Restauran

European Summit - Sibiu 2019. Summit of Flavours - SRGE 2019, Euro-Toques România, ACEEA, Restauran

Lansare Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 - Clubul Diplomatic București

Lansare Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 - Clubul Diplomatic București

Cină festivă în Parlamentul European - Bruxelles 2019 by Euro-Toques International

Cină festivă în Parlamentul European - Bruxelles 2019 by Euro-Toques International
Powered By Blogger

Despre mine

Fotografia mea
Radu Zarnescu
Bucuresti, Romania
Președinte al Euro-Toques România, Membru al Euro-Toques Internațional, Membru fondator al Asociatiei Culturale Euro Est Alternativ Romania, Membru al World Association of Chefs Societies, fondator al competitiilor culinare certificate din Romania, Live Cookig Show, Duelul Maestrilor, Gastro Cultura, fondator al brand-ului Masters of Flames Culinary Division, Live Cooking Show, World Congress of Culinary Traditions, câștigător al locului III mondial în preparate din carne de vită în cadrul World King Chefs Cooking Competition - Japonia 2019, concurs organizat în cadrul Summit-ului mondial al Grupului G20 de la Osaka
Vizualizați profilul meu complet

Lansare Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 - Clubul Diplomatic București

Cel mai mare proiect culinar al anului 2019, Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, a fost lansat la Clubul Diplomatic din București în prezenta Excelenței Sale, Președintele României, domnul Klaus Iohannis ... mai departe...

Big Build Bacău 2017

Habitat for Humanity – Big Build Bacău 2017. Chefs for Humanity powered by ACEEA - implicarea în priectul anului 2017! Bucătari celebri din ...

World Chefs Summit - Monte Carlo 2017, Radu Zărnescu alături de Prințul Albert de Monaco

World Chefs Summit - Monte Carlo 2017, Radu Zărnescu alături de Prințul Albert de Monaco

Români printre stele! Adunarea Generală Euro-Toques Internațional în Italia la lacul Como din Itali

Români printre stele! Adunarea Generală Euro-Toques Internațional în Italia la lacul Como din Itali

Carnea de vită ideală ...mit sau adevăr?

Carnea de vită ideală ...mit sau adevăr?

World Congress of Culinary Traditions - Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019

World Congress of Culinary Traditions - Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019

55 de medalii de aur pentru Echipa Culinară a României în Korean Challenge Culinary Cup, Daejeon 20

55 de medalii de aur pentru Echipa Culinară a României în Korean Challenge Culinary Cup, Daejeon 20

30 de ani de la Revoluția Română. 16 decembrie - Comemorarea Eroilor Revoluției la Timișoara

30 de ani de la Revoluția Română. 16 decembrie - Comemorarea Eroilor Revoluției la Timișoara

International Hotel and Restaurant Business Festival HoReCa Show Lviv - Ukraine 2017

International Hotel and Restaurant Business Festival HoReCa Show Lviv - Ukraine 2017

Dineu gătit în spiritul ACEEA la Ambasada României din Berlin, Sibiul cu mâncăruri tradiționale, vi

Dineu gătit în spiritul ACEEA la Ambasada României din Berlin, Sibiul cu mâncăruri tradiționale, vi

Live Cooking Show & Master Class by Eurp-Toques România & ACEEA la Festivalul Peştelui Durabil

Live Cooking Show & Master Class by Eurp-Toques România & ACEEA la Festivalul Peştelui Durabil

„Open your culture” - Festivalul Ambasadelor organizat în premieră, 1-5 Septembrie 2015, București

„Open your culture” - Festivalul Ambasadelor organizat în premieră, 1-5 Septembrie 2015, București

Zarnescu pe Facebook

Zarnescu pe Facebook

Postări populare

  • Natural & Traditional 100%
    Decembrie 2012 Localitatea Ineu, Judeţul Arad Specialităţi culinare pregătite în sprit tradiţional şi conform unor reţete din popor! Prod...
  • Expozitie Zahăr Mărgăritar - Roman 2013
    Lansarea expoziţiei de deserturi Zahăr Mărgăritar Powered by Radu Zărnescu 5 octombrie 2013 Cu ocazia competiţiei Cupa Zahăr Mărgărit...
  • World Congress of Culinary Traditions 2014
    Congresul Mondial al Traditiilor Culinare Bucuresti - Romania  12-17 martie 2014 Organizatori Autoritatea Na ţională pentru Turi...
  • Duet de muşchi de viţel şi piept de pui în bacon
    DUET DE MUŞCHIULEŢ DE  VIŢEL  ŞI PIEPT DE PUI ÎN BACON  Romanian INGREDIENTE:                     muşchiuleţ de viţel 500g, p...
  • 3 zile la Odessa
    Одесса 2012  ...pe malul Mării Negre la Odessa Când vorbim despre Marea Neagră, de fiecare dată gândul ne duce la Constanţa,...
  • Moldavian's Chefs Challenge - Iasi 2013
    Competiţie culinară pentru bucătarii profesionişti, 30-31 martie 2013 Cupa Moldovei oferită de  Zahăr Mărgăritar Partener principal Bilanc...
  • Bosnia I Hertegovina 2012 part 2
    Sarajevo, Mostar, Jablanica, Medjugorje  Cu ocazia evenimentului International Sarajevo Gastronomy Festival - Bosanski Dukat (competiţie ...
  • La Castel Iasi 2014
    La Castel, “perla” industriei ospitalităţii ieşene! Cu ocazia sărbătorilor de iarn ă  am primit un telefon de la prietena mea, Dana B...
  • 6 RETETE TRADITIONALE DIN FRANTA
    Material publicat în Romanian Gastro Magazine - ediţia din anul 2011 1.Supa cu caş din Aveyron (sudul Franţei) Un obicei străbun vr...
  • Surprize la Cupa Aradului 2012
    La fiecare ediţie a Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber   avem ocazia să fim surprinşi plăcut de unele echipe sau de anumiţi c...

Raportați un abuz

Wikipedia

Rezultatele căutării

ACEEA

ACEEA

Masters of Flames

Masters of Flames

World Congress of Culinary Traditions - Bucharest 2014

World Congress of Culinary Traditions - Bucharest 2014

Zahar Margaritar

Zahar Margaritar

South Africa

South Africa

Etichete

  • 3 zile la Odessa
  • 6 RETETE TRADITIONALE DIN FRANTA
  • Arad's Culinary Cup 2012
  • Big Build Bacău 2017
  • Bosnia I Hertegovina 2012
  • Bosnia I Hertegovina 2012 part 2
  • Bucharest Wheels Arena
  • Campionatul Mondial de Pizza Alternativa - Italy 2015
  • Carnea de vită ideală ...mit sau adevăr?
  • Castigatorii Cupei Aradului 2012
  • Cina Porcului 2012
  • Cină festivă în Parlamentul European
  • Câştigătorii Campionatului 2011
  • Duet de muşchi de viţel şi piept de pui în bacon
  • Euro Asia 2012
  • European Summit - Sibiu 2019
  • Expozitie Zahăr Mărgăritar - Roman 2013
  • Festivalul Ambasadelor 2015
  • Festivalul Peştelui Durabil
  • Festivalul Toamnei la Roman 2013
  • Gastro Show la Cambridge School din Bucuresti
  • Kevin Carmichael la Romexpo 2012
  • La Castel Iasi 2014
  • Lansare Moara Veche Brașov
  • Lansare Sibiu Regiune Gastronomică
  • MOLDAVIAN'S CULINARY CUP 2012
  • Masters Of Flames - Polus 2012
  • Moara cu Noroc
  • Moldavian's Chefs Challenge - Iasi 2013
  • Moldavian's Culinary Cup 2013
  • Muşchi de porc învelit în bacon
  • Natural si Traditional 100%
  • Olimpiada Culinară Mondială Erfurt 2012
  • Open Ukrainian Culinary Cup - Lviv 2016
  • Participarea ACEEA la Olimpiada Mondială de la Erfurt
  • Pearl Of The Sea - Croatia 2012
  • Pipt de raţă cu foie gras şi garnitură de legume
  • Polus Center's Culinary Cup - Cluj 2012
  • Restaurant Business Festival HoReCa Show Lviv 2017
  • Români printre stele
  • Sankt Petersburg 2013
  • Surprize la Cupa Aradului 2012
  • Tokyo Japanese Restaurant
  • World Chefs Summit - Grimaldi Forum Monte Carlo
  • World Congress of Culinary Traditions 2014
  • World Masters of Flames
  • World Pizza Championship - Parma 2013
  • Zilele Clujului 2012 - Strada Potaisa

Parada Somelierilor

Parada Somelierilor

video

  • Guinness World Record: cea mai mare adunare a Bucătarilor-un singur loc
  • Arrivals 19.08.2011 Bidvest World Chefs Tour Against Hunger
  • Record Gastronomic la Chişinău 2011

South Africa 2011

South Africa 2011

World Congress of Culinary Traditions - Bucharest 2014

World Congress of Culinary Traditions - Bucharest 2014

Linked in

Linked in

Translate

Faceți căutări pe acest blog

Arhiva Blogului

  • feb. 02 (1)
  • mai 14 (1)
  • mai 13 (1)
  • feb. 13 (1)
  • dec. 16 (1)
  • sept. 12 (1)
  • mar. 11 (1)
  • nov. 30 (1)
  • mai 20 (1)
  • apr. 25 (1)
  • dec. 30 (1)
  • nov. 10 (1)
  • oct. 09 (1)
  • iun. 15 (1)
  • nov. 16 (1)
  • aug. 21 (1)
  • sept. 09 (1)
  • feb. 07 (1)
  • ian. 19 (1)
  • ian. 07 (1)
  • oct. 14 (1)
  • oct. 11 (1)
  • apr. 20 (1)
  • apr. 06 (1)
  • mar. 24 (1)
  • mar. 10 (1)
  • ian. 15 (1)
  • nov. 20 (1)
  • nov. 13 (2)
  • oct. 14 (1)
  • sept. 29 (1)
  • sept. 26 (1)
  • sept. 11 (1)
  • aug. 22 (1)
  • aug. 07 (1)
  • iul. 31 (5)
  • iul. 12 (1)
  • iul. 10 (3)
  • iun. 09 (2)
  • iun. 05 (1)
  • iun. 02 (1)
  • iun. 01 (1)
  • mai 31 (1)
  • mai 30 (1)
  • mai 19 (1)
Radu Zarnescu. Turism. Gastronomie. Evenimente.. Tema Fantastic S.A.. Imagini pentru teme create de Storman. Un produs Blogger.