30 de ani de la Revoluția Română

30 de ani de la Revoluția Română. 16 decembrie - Comemorarea Eroilor Revoluției la Timișoara

Cuvântul “libertate” pentru noi, romanii, a început sa aibă o cu totul o alta conotație începând cu decembrie 1989. Datorită unor oameni curajoși, martiri ai neamului, ne-am recâștigat dreptul la demnitate, la identitate si fericire!

radu zarnescu

Pomenirea eroilor în al treizecelea an de la momentul decembrie 1989 este aducerea aminte a faptelor unor oameni care astăzi sunt eroi, înfăptuitorii României contemporane!

timisoara 2019


Asociația Culturală Euro Est Alternativ prin membrii săi, sprijiniți de Primăria Municipiului Timișoara au adus un pios omagiu eroilor Revoluției! Mâncarea este canalul cel mai la îndemână prin care ne putem exprima cele mai însemnate momente ale existenței, unul dintre cele esențiale fiind aducerea aminte, pomenirea! O masă caldă, un gând pentru cei care au plătit prețul suprem pentru libertatea noastră este modul prin care i-am comemorat pe acești OAMENI.

echipa aceea

aceea

timisoara

aceea

aceea


Recunoștința a fost cea care ne-a adus împreună!
Colegii noștri: Gianny Bănuță, Olimpia Dandeș, Răzvan Sain, George Trofar, Adrian Șișiu, Radu Lupășel, Bogdan Corduneanu, Marian Popovici, Miky Vîrtop, Vasile Hotca, Marian Bugheanu, sub atenta supraveghere a Președintelui Euo-Toques România, Radu Zărnescu au pregătit 2.000 de porții de tocană de fasole cu ciolan afumat. Porțiile de mâncare au fost oferite trecătorilor în semn de pomenire a eroilor neamului! În fiecare an, de acum încolo vom proceda în acest fel, deoarece suntem un popor creștin și astfel ne omagiem noi, creștinii, eroii. Mulțumim celor care au sprijinit acest eveniment!

adi sisiu

 Chef Radu Zărnescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu