YouTube

Canal YouTube A.C.E.E.A.

Radu Zărnescu - cârnați de porc în aluat de pâine la Muzeul Astra, un preparat simplu, rapid și gustos, gătit în cuptor arhaic cu lemne.


Coaste de vită Charolaise, cartofi, ceapă și lipie gatite sub Țest din Fontă Cenușie la Moara Vlăsiei - Ilfov.


Clătite moderne by Chef Radu Zărnescu, Live Cooking Show la Mimi's Delices din Timișoara - 2020


Cea mai mare ceafă de porc Mangalița - 12kg și cea mai groasă slănină de porc Mangalița -15 cm grosime, ambele gătite la Muzeul Astra din Sibiu! Ceafă de porc gatită cu ticlăzăul (cu fierul de călcat) cu pită de casă, ciuperci, ceapă și ardei iute prăjite în untură. Primul film din cadrul proiectului GASTROCARPATICA by FORZZA ACEEA! Un program național care susține și promovează Tradiția Culinară Românească!


Live Cooking Show & Master Class cu Masters of Flames Culinary Division la Weinfest Mediaș în cadrul programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019!


Transylvanian BBQ Festival, Sfântu Gheorghe 2019 - Master Class by Chef Radu Zărnescu & Chef Mihaly Kovacs on Taurus BBQ Smoker.


Live Cooking Show cu echipa Masters of Flames Culinary Division, Chef Radu Zărnescu, Chef Adrian Șișiu și Chef Hotca Vasile în comuna Săliștea de Sus, găzduiți de Maria de la Hanul Popasul Izei!


Transylvanian BBQ Festival, Sfântu Gheorghe 2019 - Master Class by Chef Radu Zărnescu & Chef Mihaly Kovacs on Taurus BBQ Smoker.


12 Rețete gătite dintr-o carcasă de batal la o fermaă de oi de la Marpod, Sibiu.


European Summit Sibiu 2019 - Live Cooking Show By Chef Radu Zărnescu


Chef Radu Zărnescu & Chef Rareș Moga în comuna Bazna gătind ceafă de porc cu slănină în aluat de pâine copt în ceaun!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu