Competiţia Culinară Internaţională Euro-Asia
Ecaterinburg, Rusia
28 mai - 1 iunie, 2012
Imaginea oficială a echipei Nationale a României |
Moment de evaluare cu Thomas A. Gugler (Director Continental WACS pe Asia şi Orientul Mijlociu) |
Un preparat de aur! |
Masa de prezentare a României |
Din delegaţia României au facut parte următorii membrii:
Dr. Iulia Drăguţ – Preşedintele A.C.E.E.A.
Laura Stanomir – Coordonatorul delegaţiei, Office Manager
al A.C.E.E.A.
Dana Buzilă – Purtător de cuvânt al echipei Naţionale a
României, Director de Marketing al Hotelului- Restaurant La Castel din Iaşi
Adrian Lucian Şipoteanu – Concurent, Executive Chef la
Restaurantul La Castel din Iaşi
Spitelnicu Corneliu – Concurent, Chef la Restaurantul La
Castel din Iaşi
Zamfir Cristian Neculai - Concurent, Chef la restaurantul
La Castel din Iaşi
A doua zi de competiţie - proba la echipă |
Momentul montării preparatelor pe platouri |
Masa de prezentare la cald a echipei României |
Următoarele medalii de aur! |
A.C.E.E.A. mulţumeşte partenerului Zahăr Mărgăritar pentru sprijinul
acordat în oferirea premiului în cadrul competiţiei Cupa Moldovei 2012,
respectiv susţinerea echipei Naţionale a României la competiţia Euro-Asia din
Rusia. Conform regulamentului din cadrul etapei de la Iaşi, câştigătorii Cupei
Moldovei, respectiv echipa Restaurant La Castel din Iaşi, a primit ca şi premiu
mare, din partea ACEEA şi Mărgăritar, participarea la o competiţie
internaţională din străinătate. În urma participării la Euro-Asia, bucătarii de
la Restaurant La Castel au demonstrat că sunt bine pregătiţi să reprezinte
România la orice manifestare culinară mondială!
O scurtă pauză... |
Imagine cu Viktor Belyaev, Preşedintele Federaţiei Ruse de Bucătari |
Prezentarea lui Adi Şipotean |
La etapa Cupa Moldovei 2012, Brand-ul Mărgăritar a oferit 2 cursuri
speciale pentru profesionişti, primul pe bucătărie orientală (cu Chef Odeh Abu
Elhawa – profesor la Şcoala Notre Dame din Ierusalim), iar al doilea pe
bucătărie germană (cu Thomas A. Gugler, Director Continental al WACS pe Asia,
antrenorul echipei de juniori a Germaniei) şi un curs privind pregătirea
deserturilor pentru gospodine cu Lady Chef a României, Maestrul Cornelia Ghişoi
de la Aro Palace Braşov.