World Masters of Flames

World Masters of Grill
10-11 septembrie 2016, Polus Center Cluj
Gazda evenimentului Chef Robert Rainford

Competiție Internațională de grătare Masterchef! Premiul pentru fiecare categorie de concurs este de 300$! Intrarea publicului este liberă!
REGULI CONCURS
CATEGORIA PASĂRE Carne de pui (piept, pulpe sau aripi) Carne de curcan (piept, pulpe sau aripi) METODA DE GĂTIRE ACCEPTATĂ Grătar cu cărbuni sau lemne de esență tare Grătar cu gaz lichefiat, Grătar cu smoker PREZENTARE / ASOCIERE Prezentare pe platou, 20 porții medii Asociere cu garnitură și sos gătite la fața locului PREMII / DISTINCȚII Diplome, medalii, cupe Valoarea locului I este de 300$ cash!
CATEGORIA PORC Carne de porc (piept, coaste) Carne de porc mușchi (cotlet/antricot, ceafă, file) METODA DE GĂTIRE ACCEPTATĂ Grătar cu cărbuni sau lemne de esență tare Grătar cu gaz lichefiat, Grătar cu smoker PREZENTARE / ASOCIERE Prezentare pe platou, 20 porții medii Asociere cu garnitură și sos gătite la fața locului PREMII / DISTINCȚII Diplome, medalii, cupe Valoarea locului I este de 300$ cash!
CATEGORIA VITĂ Carne de vită (piept, coaste) Carne de vită mușchi (antricot, file) METODA DE GĂTIRE ACCEPTATĂ Grătar cu cărbuni sau lemne de esență tare Grătar cu gaz lichefiat, Grătar cu smoker PREZENTARE / ASOCIERE Prezentare pe platou, 20 porții medii Asociere cu garnitură și sos gătite la fața locului PREMII / DISTINCȚII Diplome, medalii, cupe Valoarea locului I este de 300$ cash!
CATEGORIA CARNE TOCATĂ Carne tocată de porc, vită, oaie sau mix (combinat) Produse: mici, burger, pljeskavica, kebab, cârnați METODA DE GĂTIRE ACCEPTATĂ Grătar cu cărbuni sau lemne de esență tare Grătar cu gaz lichefiat, Grătar cu smoker PREZENTARE / ASOCIERE Prezentare pe platou, 20 porții medii Asociere cu garnitură și sos gătite la fața locului PREMII / DISTINCȚII Diplome, medalii, cupe Valoarea locului I este de 300$ cash!
CATEGORIA SOSURI Toate tipurile de sosuri pentru carnea gătită la grătar:iute, sărat, dulce, condimentat, cu vin, bere sau alte băuturi METODA DE GĂTIRE ACCEPTATĂ Gătire la fața locului prin fierbere, coacere, stoarcere, orice alt procedeu de producție PREZENTARE / ASOCIERE Prezentare pe platou, 20 porții medii Asociere cu carne și legume gătite la grătar PREMII / DISTINCȚII Diplome, medalii, cupe Valoarea locului I este de 300$ cash!

Radu Zarnescu

Radu Zarnescu

Radu Zarnescu

Radu Zarnescu

Radu Zarnescu


Radu Zarnescu

Radu Zarnescu

Radu Zarnescu

Radu Zarnescu

Radu Zarnescu

Radu Zarnescu

Radu Zarnescu

Radu Zarnescu

Radu Zarnescu

Radu Zarnescu

Radu Zarnescu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu