marți, 31 iulie 2012

Mushiuleţ de porc învelit în bacon, glasat în sos iute



INGREDIENTE:
muşchiuleţ de porc 900gr, piept presat 400gr, cimbru  1 legătură, sare,  piper, sos soia
100g, sos picant  150g, vin roşu  100 ml

MOD DE PREPARARE:
1. Se realizează sosul din sos de soia, sos picant, sare, piper, cimbru  şi vin roşu.Acestea se fierb împreună până când sosul capătă o  consistenţă adecvată şi o culoare plăcută.
2. Muşchiuleţul de porc condimentat se rulează în feliile de piept  presat şi se pregăteşte pe grătar sau plită. Muşchiul pătruns se  adaugă în sosul format şi se fierbe împreună timp de 5 minute.
3. Preparatul se serveşte cald cu sosul format.

RECOMANDAREA MAESTRULUI:  
Vă recomand salată caldă de legume şi fasole roşie. 

SĂ NU UITĂM CĂ: 
Cimbrul este indicat în afecţiunile reumatismale, ca şi în alte  afecţiuni însoţite de febră foarte ridicată, împachetările sau băile  cu cimbru fiind foarte utile în ameliorarea acestor stări! România, alături de Elveţia sunt singurele ţări europene care  cultivă această plantă!

BACON –WRAPPED PORK 
GLASÉ IN HOT SAUCE

INGREDIENTS:
Pork tenderloin: 900g, 400g pressed breast, a sheaf of thyme, salt, pepper, 100g soy sauce, 150g hot sauce, 100 ml red wine 

PREPARATION METHOD:
1. Make the sauce from soy sauce, hot sauce, salt, pepper, thyme and red wine. Cook
them altogether until the sauce gets a proper texture and a pleasant colour.
2. Roll spicy pork slices in the pressed chest slices and prepare them on grill or kitchen range. Add the roasted sirloin in the thus formed sauce and boil them together for 5 minutes.
3. Serve the dish hot with the obtained sauce.

MASTER CHEF RECOMMENDATION:
I recommend warm vegetables salad and red beans.

REMEMBER THAT:
Thyme is indicated in rheumatic diseases, as in other diseases accompanied by very high fever, wraps or baths with thyme, being very useful in improving these conditions!Romania and Switzerland are the only European countries where this plant grows!


Radu Zarnescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu