Arad's Culinary Cup 2012

Aradul, inima gastronomică a Europei!
Pentru 2 zile, Aradul a fost Capitala Gastronomică a Europei
Ţări participante: România, Islanda, Grecia, Rusia, Israel, Italia, Ungaria, Macedonia, Germania, Arabia Saudită, Serbia, Polonia, Franţa, Suedia

Ziua 1, sâmbătă 30 iunie 2012
Competiţia de preparate culinare reci

...ultimele pregătiri tehice alături de Alpar (şeful sonorizării, al scenei şi reflectoarelor,  al camerelor de filmat şi al microfoanelor)....

Deschiderea oficială a competiţiei (de la stânga spre dreapta): Uros Urosevic (Serbia), Spiros Dimitriou (Cipru), Thomas A. Gugler (Arabia Saudită), Ruven Harel (Israel), Gissur Gudmundsson (Islanda - Preşedintele WACS), Christos (Grecia), Iulia Drăguţ (ACEEA - România), Joanna Ochniak (Polonia), Nicolae Ioţcu (Preşedintele Consiliului Judeţean Arad), Iana Rhznnikova (Russia), Ragnar Fridiksson (Franţa), Dragan Unic (Suedia) şi eu

Chef Spiros Dimitriou şi Joanna Ochniak în acţiune....







Publicul încins la 40 de grade...







Echipa Marvic din Cluj, surpriza mare a evenimentului oferită de Ciprian Tătaru şi Adrian Neag! Un meniu simplu şi elegant, echilibrat şi bine proproţionatz...rezultatul a fost simplu: Medalie de Aur!







Chef Moshe Alkobi din Israel explicând detaliile preparatelor în faţa juriului...Ragnar, Dragan şi Christos uşor îndoiţi de poveştile lui...







Chef Spiros Dimitriou la standul echipei timişorene discutând cu Remus Tomici şi Mărioara Vîrtop








Echipa de evaluare a somelierilor: Cornelia Toma, Cristian Grigore şi Cătălin Băluţă







Chef Joanna Ochniak şi  una dintre echipele Macedoniei





Chef Roman Rabinov, Chef Moshe Alkobi (echipa numărul 1 din Israel) şi subsemnatul...referitor la backgroud-ul meu, poza nu a fost regizată







Preşedintele Gissur Gudmnundsson şi Iulia Drăguţ la standul echipei Taverna Pecicană
















Discursul Preşedintelui Gissur Gudmundsson (Iulia era pe rol de traducător)








Radu Zarnescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu